Communiefeest

Traiteur en catering voor communiefeest of lentefeest in Limburg

Een mooie dag voor uw kind. Met familie en vrienden, cadeautjes en lekker eten. Geniet zonder stress en zonder zorgen dankzij de catering van Two Cooks in Genk. We hebben verschillende lekkere formules uitgewerkt om  zowel de volwassen gasten als ook de kinderen de mogelijkheid om elk op zijn eigen ritme van de dag te genieten.

Download onze communiefolder

Met hulp van ons

Opdat u optimaal van deze dag kan genieten kunnen we u onze hulp aanbieden, wij helpen met opdienen van het eten en de drank, we ruimen op en we doen de afwas.

Uw referentie in Genk voor communiefeesten

Two Cooks Genk is al vele jaren actief als traiteur voor uw communiefeest. Met onze ruime ervaring in verschillende feesten zoals bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, babyborrels, recepties bieden wij dus voor ieder wat wils.
Alle feesten worden besproken en uitgewerkt op maat van U.

Organisatie van uw communiefeest of lentefeest van A tot Z

Heeft u geen tijd om het te organiseren? Geen nood, u kan bij ons terecht voor de organisatie ervan. Inrichting, versiering, bestek, drank, noem maar op, we regelen het voor u, zodat het een onvergetelijke en zorgeloze dag gaat worden..!

Heeft u binnenkort een lentefeest of communie te vieren, en bent u op zoek naar een goede traiteur of cateraar in Limburg?
Contacteer ons en we werken het feest uit dat u voor ogen hebt.