Over ons

Genieten van lekker eten, op elk moment…


De passie van TwoCooks Genk voor het bereiden van lekker eten, begon al generaties geleden. De geheime recepten van oma vind je subtiel terug in onze hedendaagse en creatieve gerechten die steeds bereid worden met dagverse en seizoensgebonden producten. Sinds 2017 koken wij dagelijks heerlijke maaltijden vanuit onze uitvalbasis te Genk, Maaseikerbaan 161.

Wie graag geniet van goed gezelschap in feeststemming en daarbij liever tijd met de gasten, vrienden en familie spendeert, dan te kokerellen in de keuken, is bij ons aan het juiste adres.

Zo kan je kaas-, vlees- en pastaschotels afhalen en hoef je zelf geen aandacht te schenken aan een uitnodigende schikking op decoratieve planken en afwerking met vrolijke druiven, olijven en andere tierlantijntjes.

Maar je kan veel verder gaan: wij komen bij jouw thuis koken, barbecueën of jouw babyborrel en communiefeest verzorgen. Wij houden steeds rekening met jouw budget, speciale wensen en accenten, het seizoen en de locatie. Daarbij hoort ook de mogelijkheid tot het inhuren van tafel- en/of zaalbediening.

Misschien wil je met jouw school of vereniging een bepaald evenement organiseren voor het goede doel via lekker ontbijt, een brunch of een andere menu, of wens je het geheel op te vrolijken met finger-food en ander lekkers. Ook dat nemen we voor onze rekening.

Dat het aan passie voor creativiteit bij ons niet ontbreekt, vind je ook terug in de mogelijkheden om de inkleding van jouw feest en/of evenement te verzorgen. Gaande van tafelschikking, verzorgen van de passende bloemstukken, aangepaste decoratie, …

Wij bieden de mogelijkheid om TwoCooks Genk servies en bestek mee te brengen, zodat ook van de afwas voor jullie geen sprake is.

Geen feest of evenement op het programma, maar wel nood aan een gezonde portie dagelijkse kost, dan kan je alle dagen, ook op zondag, terecht bij Carrefour Olaerts te Kolderbos. De drukte van alle dag laat immers vaak weinig ruimte over om nog inkopen te doen en een heerlijke spaghetti saus te bereiden, een hele dagschotel op tafel te toveren of het hoofdgerecht nog op te vrolijken met een lekker soepje.

Wie iets meer tijd heeft, kan zijn eigen maaltijden aanvullen met heerlijke voor- en bijgerechten zoals zelfgemaakte boschampignonroomsoep, huisgemaakte kroketjes, groentemengeling, …

Kortom, voor elk wat wils. Je kan bij ons terecht voor de verzorging van: ontbijt, brunch, babyborrels, trouwfeesten, communiefeesten, home cooking, evenementen, buffetten, zomer- en winter BBQ, Kerst- en Nieuwjaarsmenu’s, Paasmenu’s, afhalen van dagschotels, soepen, sausen, …